Kurs ten jest otwarty - zapisać może się każdy.
Czas trwania - 2 dni
CENA: 690 zł
Cena całkowita. Żadnych ukrytych dopłat za materiały szkoleniowe, certyfikat, egzaminy czy poprawki.
Program Kursu:
1. Zajęcia teoretyczne
- Kelner - cechy, zadania, wygląd i prezencja
- Typologia Gości
- Zasady serwisu, metody obsługi (serwis niemiecki, serwis francuski, serwis angielski, serwis rosyjski)
- Zastawa stołowa
- Zasady nakrywania stołów
- Zasady dobrej pracy
- Dobry kelner = dobry sprzedawca
- Metody zwiększania sprzedaży
- Podstawy wiedzy na temat win
- Podstawy wiedzy na temat kaw
- Podstawy wiedzy na temat cocktaili
2. Zajęcia praktyczne
- Obsługa Gości
- Dekantacja i serwis wina
- Nakrywanie stołów
- Technika noszenia talerzy
- Technika noszenia tacy
- Sprzątanie ze stołu
3. Egzamin teoretyczny i praktyczny
Koszt - 690 zł.
PROMOCJA dla absolwentów!
Zapisując się u nas na drugi kurs otrzymujesz 50 zł zniżki, a na trzeci 100 zł zniżki!
Certyfikat w dwóch językach - polskim i angielskim.
Zapisy przez formularz zgłoszeniowy na stronie www.kurskelnerski.pl
Kurs skierowany jest zarówno do osób początkujących jak i pracujących już kelnerów chcących podnieść kwalifikacje.
W ofercie również szkolenia zamknięte, szkolenia personelu w gastronomii, szkolenia dla szkół oraz kursy indywidualne.